THEATRE on the ROOFTOP

THEATRE on the ROOFTOP

25–26 July
20:00
Iusty Art Gallery
300 lei
Add to favorites

THEATRE on the ROOFTOP

Linia Solară, Ivan Vîrîpaev

Traducere de Raluca Rădulescu

Un spectacol de Luminița Țâcu

25 iulie, 26 iulie 20:00

Iusty Art Gallery, Bogdan P. Hașdeu nr.3


Iusty Art Gallery revine cu un nou spectacol marca THEATRE on the ROOFTOP!
Te invităm să descoperi împreună cu noi experiența imersivă a unui teatru la înălțime în care peisajul urban și apusul de vară devin parte a decorului teatral.
Linia Solară de Ivan Vîrîpaev este o relatare expresivă a relației de cuplu adusă la absurditate totală, tulburătoare dar în același timp terapeutică, o comedie în care se arată cum se poate ajunge la un rezultat pozitiv.

Sinopsis
Linia Solară este o piesă de Ivan Vîrîpaev, în care dialogurile dintre soți sunt prezentate asemenea unor corzi tensionate. Autorul îi pune pe cei doi protagoniști, Barbara și Werner, într-o situație de neînțelegere categorică. După șapte ani de căsătorie, de la ora zece seara până la cinci dimineața, ei duc un dialog nesfârșit încercând să depășească bariera neînțelegerii reciproce.
Spectacolul evocă varii întrebări filosofice despre inabilitatea omului de a își accepta partenerul, dar și despre incapacitatea noastră de a comunica cel mai profund și delicat sentiment numit dragoste
Un spectacol un spectacol mărturisire, în care tragicul și comicul s-au împletit într-un dialog universal în care se poate regăsi orice om.

Distribuție:
Barbara - Diana Decuseară

Werner - Alexandru Pleșca

Durata: 90 min

PREȚ BILET: 300 mdl, WELCOME DRINK

ATENȚIE: LIMBAJ LICENȚIOS!

Spectacolul este predestinat unui public +16